معمار 98

رتبه های برتر آزمون نظام مهندسی و مطالعه و تست زنی + مصاحبه ویدیویی

رتبه های برتر آزمون نظام مهندسی + مصاحبه ویدیویی

گفت و گو با رتبه های برتر آزمون نظام مهندسی در مورد نحوه مطالعه و تکنیک های تست زنی و توصیه به داوطلبان جهت شرکت در آزمون نظام مهندسی

سعی کردیم با رتبه های برتر آزمون های مهندسی در گرایش های مختلف و همچنین قبول شدگان دوره های گذشته مصاحبه ای داشته باشیم تا داوطلبان متقاضی پروانه پایه ۳ جهت شرکت در آمون مهندسی بتوانند از این تجریبات و تکنیک ها و نکته های آموزشی استفاده کنند.

 

 

 

〉〉 نمونه کارنامه‌های قبولی آزمون نظام مهندسی

〉〉 نمونه رضایت داوطلبان از خدمات آموزشی معمار۹۸

 

بخشی از متن ویدیوی قبول شدگان آزمون نظام مهندسی :

یکی از تکنیک های جهت مطالعه تکنیک زوم اوت (zoom out) هست. به این صورت که کتاب را با یک فاصله ای جلومون بگیریم که فقط تیترهای اصلی رو ببینیم و جانمایی مطالب رو درک کنیم….

………………………………………………………………

یکی از سوالاتی که مهندسا معمولاً میپرسن اینه که چه کلیدواژه ای بگیرن. ببینین تهیه کردن کلیدواژه به نظرم خوب هستش. و من توصیه میکنم بگیرن. البته درست نیست اینجا اسم ناشراشون رو بگم.  اما نکته ای هست اینه کلیدواژه رو باید برای آخر آزمون بزارین. برای اون ۲ ، ۳ تا سوالی که نمیتونین تشخیص بدین از کدوم منبع هستش، جواب رو با کلیدواژه پیدا کنن. یا ممکنه بدونین سوال از کدوم مبحثه ولی صفحش رو نتونین پیدا کنن و به کلیدواژه مراجعه کنین. ولی در حین آزمون نباید از کلیدواژه استفاده بشه چون هم وقت زیادی میگیره، هم شماره رو از نظر جسمی و هم ذهنی خسته میکنه. و بازدهی تون به شدت میاد پایین و قبولی به این شکل سخته.

اما معمولا اون عده ای از داوطلبا که معتقدن با کلیدواژه میشه به همه سوالات در زمان مقرر جواب داد به این خاطر هست که این عزیزان رفتن از داوطلبایی مشاوره گرفتن که سال ۹۷ یا ۹۶ به قبل در آزمون قبول شدن. و اونها هم با این دید که آزمون های الان هم مثل اون سالهاست مشاوره دادن، در صورتی که آزمون ها مفهومی شده و نیاز به مطالعه دقیق هست. بدون مطالعه شانس قبولی بسیار پایین هست. رتبه های برتر آزمون نظام مهندسی

………………………………………………………………….

به نظر من

یکی از مواردی که داوطلبا سر جلسه آزمون نظام مهندسی باید رعایت کنن گلچین کردن سوالات هست. اینکه از بین این ۶۰ سوال ۳۵ تا یا مثلا ۴۰ تا رو با اطمینان میخواد جواب بده. چیزی که منطقیه و همه میدونن سوالاتی که بلد نیستن رو خط میکشن و سوالاتی که شک دارن و یا وقت بیشتری ازشون میگیره رو با یه علامتی مشخص میکنن که دور دوم بررسی کنن. اما نکته مهم اینجاست. و داوطلبایی که سطح تسلطشون جهت قبولی تقریبا پنجاه پنجاه هستش اینجا معلوم میشه.  توی دور دوم  از بررسی سؤالا، داوطلب میاد روی همه سوالاتی که علامت زده مانور میده.

مثلاً میاد روی یک تستی که فکر میکرده یه جایی از مبحث دیده ولی نمیدونه کجا ۲ دقیقه وقت میزاره. بعد می بینه نمیتونه پیدا کنه. بعد میره روی تست دیگه که شک داشت، ببینه الان میتونه بهش جواب بده و بعد از ۲ دقیقه فکر کردن می بینه خب اینم نمی تونه. بعد میره روی اون تست دیگه ای که علامت زده بود و به همین صورت….  و به خودش میاد می بینه زمانش تقریبا تموم شده از بین سوالاتی که برای دور دوم گذاشت. کلا ۵ تاش رو جواب داده و کل تستایی هم که جواب داده ۲۵ تا ۲۷ تا شده. قبول شدگان آزمون نظام مهندسی

نکته مهم رتبه های برتر آزمون نظام مهندسی

چیزی که دوستان من هم که قبول شدن تایید میکنن اینه که دور دوم میرن سراغ تستایی که فقط وقت بیشتری میگیره. بازم میگم. فقط وقت بیشتری می گیره. چون میدونین کجاست. این باعث میشه بجای اینکه برین سراغ سوالاتی که شک داشتین، یا سؤالی که بندش رو یه جایی دیده بودین ولی اون لحظه یادتون نمیاد، و بخواین برای هر کدوم از این تستا ۲ دقیقه وقت بزارین و بعد بفهمین جواب رو پیدا نمی کنین، برین سراغ تست هایی که بلدین و فقط وقت بیشتری میخواد. چون این سوالات حلشون نیاز به آرامش داره. اون وقت بجای هدر دادن بازه های ۲ ، ۳ دقیقه ای، با آرامش کامل و با صرف مثلا ۵ دقیقه ، ۶ دقیقه وقت برای هر کدوم از این سوالات می بینین که جوابشون پیدا میشه.

اینجا می بینین حداقل ۳۲ تا ، ۳۳ تا تست رو حداقل زدین. و با اطمینان هم زدین. حد سختی سوالات هم طوری که شما در این حد رو می تونین با اطمینان بزنین.

البته این موضوعی رو که گفتم برای داوطلبایی هست که در تسلطشون به همه منابع تردید دارن. و… قبول شدگان آزمون نظام مهندسی

 

مطالب مرتبط:

آزمون نظام مهندسی ساختمان - معمار98